professionals

Bent u een professional en zoekt u een geschikte partner om u te ondersteunen of om de werkzaamheden voor u uit te voeren? Dan zoekt u zeer waarschijnlijk een betrouwbare vakman, die beschikt over voldoende ervaring.

Wij werken met grote regelmaat voor de professionele markt. Hierbij valt te denken aan aannemers, architecten, projectbureaus, vastgoed eigenaren en –beheerders, maar ook aan onderwijs- en zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties. We kunnen u ondersteunen bij losse disciplines als elektrotechnische-, (warm)water-, en gasinstallaties, maar ook met onze brede ervaringen in tegelwerken.


Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V. werkt met en voor professionals  Professionals van Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.

Overzicht van ervaringen

Om u een goed beeld te geven van onze ervaringen, hebben wij ze hieronder voor u opgesomd. Mocht u meer informatie willen of een offerte willen aanvragen, verwijzen wij u door naar onze contactpagina: contact met L. Van der Wiel B.V.


Onze ervaringen per discipline op een rij:


Installatiewerken
• Aanleg, reparatie en onderhoud aan alle voorkomende elektrotechnische, (warm)water- en gasinstallaties
• Het plaatsen, onderhouden en leveren van nood- en krachtstroom installaties in kantoren, instellingen en bedrijfsgebouwen
• Het plaatsen, onderhouden en leveren van ketelsystemen voor woningen, kantoren, instellingen en bedrijfsgebouwen
• Het plaatsen, onderhouden en leveren van brandmeld- en blussystemen voor kantoren, instellingen en bedrijfsgebouwen
• Het plaatsen, onderhouden en leveren van alarm- en camerabewakingsinstallaties voor woningen, kantoren, instellingen en bedrijfsgebouwen
• Het repareren, inspecteren, onderhouden en vervangen van rioleringssystemen


Dakwerken
• Het repareren, inspecteren, onderhouden en vervangen van pannendaken en/of bitumendaken
• Het repareren, inspecteren, onderhouden en vervangen van hemelwaterafvoeren van alle voorkomende materialen waaronder zink en kunstof.
• Het plaatsen van vluchtluiken en dakramen


Tegelwerken
• Alle voorkomende projecten in woningen, kantoren, instellingen, zwembaden, wellness en grootkeukens.
• Ruime ervaring in het verwerken van wand- en vloertegelwerk in buitensituaties
• Ruime ervaring in het verwerken van natuurstenen, mozaïek en grootformaat tegels tot groottes van wel 100x120cm.
• Het ambachtelijke zetwerk, waarbij wandtegels in de mortel worden verwerkt met als grootste voordeel kortere doorlooptijden
• Kitwerken en epoxywerken

Professionele constructie door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.  Professionele setting door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.

Kwaliteit en ervaring

Bij ons staat een hoge kwalitatieve uitvoering voorop waarbij wij u zoveel mogelijk werk uit handen willen nemen. Zo hebben wij ook ervaring in het verbouwen van oude gebouwen naar moderne appartementen, waarbij wij er niet voor weglopen om het één en ander turn-key aan u op te leveren.


Onze jarenlange ervaring leidt tot een gedegen advies en een realistische kijk op de mogelijkheden en uitvoering. Ons ruime bestand aan eigen personeel en ons netwerk met betrouwbare onderaannemers, biedt ons de mogelijkheid zeer flexibel te reageren op zowel storingen en lekkages, evenals middelgrote en grote renovaties.


Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.  Professionele setting door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.

Neem gerust contact met ons op voor advies, meer informatie of het doorspreken van de mogelijkheden. Tevens maken wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Ervaring

Jaren lange ervaring op verschillende vakgebieden
Op verschillende vakgebieden beschikken wij over jarenlange ervaring, zodat wij zowel particuliere als professionele klanten van het juiste advies kunnen voorzien.

Moderne technieken


Als bedrijf zijnde staan wij open voor technische innovaties, zodat wij u de nieuwste technieken op sanitair gebied kunnen aanbieden.

Duurzaam

lvanderwiel-duurzaam
Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en realiseren een energiezuinige badkamer, zodat u jaren kunt genieten van uw sanitair.

Contactgegevens

Adres gegevens:
Laan van Vredestein 168
2552 DZ  Den Haag

Wij zijn er voor u tijdens de volgende openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7.30 tot 17.00
Zaterdag en zondag : Gesloten

Telefoonnummer: 070 391 46 64
Faxnummer: 070 391 46 63

Neem contact met ons op

Certificeringen

certificiringen

Over L van der Wiel

L. Van der Wiel B.V. is een loodgieters- en elektrotechnisch totaalonderhoudsbedrijf dat gevestigd is in Den Haag. De aanwezige ervaring en vakkennis binnen het bedrijf maakt ons een partner voor zowel de particulieren als de professionele markt. Door onze vakkundige medewerkers en een breed netwerk van betrouwbare onderaannemers kunnen wij flexibel te werk gaan en op die manier inspringen op de wensen van de klant.

Ruim vijftig jaar geleden begonnen als klein loodgietersbedrijf onder leiding van de heer L. van der Wiel en in der jaren mede onder leiding van Erik en Claudio uitgegroeid tot middelgrote allround installateur. Met de komst van Ralph inmiddels een kleine twee jaar geleden tezamen met een ploeg enthousiaste tegelzetters en timmerlui is het bedrijf uitgegroeid tot wat het momenteel is.

In de huidige bezetting zijn wij klaar voor de toekomst, we bezitten een "hands-on" mentaliteit en zijn gedreven om voor uw vraagstuk de juiste oplossing te bieden.