particulieren

Overweegt u een uitbouw, opbouw of verbouwing binnens- of buitenshuis? Is uw woning toe aan onderhoud of dienen er aanpassingen aan de woning te worden gedaan? Kies dan voor de vakman!


Een goed doordacht en uitgevoerd project, vraagt om de hand van een vakman. Iemand met de ervaring om uw kostbare euro om te zetten in uw droomproject. Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk advies en een realistische kijk op de mogelijkheden. Door onze flexibiliteit en ervaring zetten wij uw ideeën moeiteloos om in iets tastbaars.

Onderhoudsbedrijf L. Van der Wiel B.V.

Onderhoudsbedrijf L. Van der Wiel B.V. is een onafhankelijk bedrijf zonder showroom of dealerschappen. Slechts met onze ervaring en voorkeur voor de producten waarvan wij weten dat ze nu en in de toekomst de juiste kwaliteit garanderen.


Naast renovatie van uw badkamer, keuken en/of toilet, kunnen wij ook uw kozijnen vervangen, een uitbouw of dakopbouw verzorgen of zelfs uw aangekochte woning geheel verbouwen tot uw droompaleis. Indien u meer informatie wenst of voor het opvragen van een offerte, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.  Vloer bij een particulier, gedaan door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.
 

Overzicht diensten

Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij voor u kunnen realiseren. Voor een uitgebreid overzicht van onze diensten, alsmede voor meer informatie, verwijzen wij u naar onze diensten: aangeboden diensten


Wat kunnen wij voor u betekenen?
• Het aanpassen van uw woning op medische indicatie of juist anticiperend op toekomstig comfort
• Plaatsing van een dakkapel, dakramen of woningopbouw
• Complete renovatie van badkamer, keuken en toilet
• Reparatie, onderhoud en oplossen van storingen in- en om uw huis.
• Het installeren, aanpassen of vervangen van uw centrale verwarmingssysteem inclusief eventuele vloerverwarmingssystemen
• Het aanpassen of vervangen van uw elektra installatie, waarbij ook Domotica tot de mogelijkheden behoort
• Het aanpassen of vervangen van uw (warm)waterinstallatie
• Het tegelen van uw woonkamer, terras, hal, badkamer enzovoorts, waarbij u ook bij ons terecht kunt voor specialistisch werk als natuurstenen, grootformaten en mozaïek

Badkamer van een particulier, gedaan door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.  lvanderwiel-particulieren-05

Ervaring

Jaren lange ervaring op verschillende vakgebieden
Op verschillende vakgebieden beschikken wij over jarenlange ervaring, zodat wij zowel particuliere als professionele klanten van het juiste advies kunnen voorzien.

Moderne technieken


Als bedrijf zijnde staan wij open voor technische innovaties, zodat wij u de nieuwste technieken op sanitair gebied kunnen aanbieden.

Duurzaam

lvanderwiel-duurzaam
Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en realiseren een energiezuinige badkamer, zodat u jaren kunt genieten van uw sanitair.

Contactgegevens

Adres gegevens:
Laan van Vredestein 168
2552 DZ  Den Haag

Wij zijn er voor u tijdens de volgende openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7.30 tot 17.00
Zaterdag en zondag : Gesloten

Telefoonnummer: 070 391 46 64
Faxnummer: 070 391 46 63

Neem contact met ons op

Certificeringen

certificiringen

Over L van der Wiel

L. Van der Wiel B.V. is een loodgieters- en elektrotechnisch totaalonderhoudsbedrijf dat gevestigd is in Den Haag. De aanwezige ervaring en vakkennis binnen het bedrijf maakt ons een partner voor zowel de particulieren als de professionele markt. Door onze vakkundige medewerkers en een breed netwerk van betrouwbare onderaannemers kunnen wij flexibel te werk gaan en op die manier inspringen op de wensen van de klant.

Ruim vijftig jaar geleden begonnen als klein loodgietersbedrijf onder leiding van de heer L. van der Wiel en in der jaren mede onder leiding van Erik en Claudio uitgegroeid tot middelgrote allround installateur. Met de komst van Ralph inmiddels een kleine twee jaar geleden tezamen met een ploeg enthousiaste tegelzetters en timmerlui is het bedrijf uitgegroeid tot wat het momenteel is.

In de huidige bezetting zijn wij klaar voor de toekomst, we bezitten een "hands-on" mentaliteit en zijn gedreven om voor uw vraagstuk de juiste oplossing te bieden.