Diensten

Op deze pagina vindt u het uitgebreide pakket van diensten die wij aanbieden. Mocht u vragen hebben of de vele mogelijkheden met ons willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u werkzaamheden wenst die niet in onze lijst voorkomen, raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Woninguitbreiding
Van dakkapel tot uitbouw en van garage tot carport, alle uitbreidingen van uw woning worden door ons professioneel aangepakt en uitgevoerd. Wij geloven in degelijke en duurzame bouw waarbij nieuwe bouwmethodes worden geïntegreerd in traditioneel denken.


Woninguitbereiding gerealiseerd door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.  Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V. realiseert woninguitbereiding

Sanitair
Sanitair is in veel ruimtes het belangrijkste aspect. Enerzijds is de uitstraling hiervan enorm belangrijk, maar met name de functie en duurzaamheid maken onderscheid tussen kwaliteit en kwantiteit.
Een goede en doordachte aanleg, advisering en installatie is tevens van groot belang en de ruim 50 jaar ervaring in installatie van alle soorten sanitair, maakt van ons voor u een goede partner.

Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V. sanitair  Sanitair door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.


(Warm)Waterinstallaties

Voor uw installatie en/of onderhoud van boilers, cookers en leidingwerk kunt u ook bij ons terecht. Wij werken met en plegen onderhoud aan alle varianten, van koperwerk tot kunststof. Tevens leveren wij altijd een hoogstaand kwalitatief product, mede door gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals Daalderop en Inventum boilers.


Gasinstallaties
Vanaf de meter tot waar dan ook noodzakelijk, onze gasfitters hebben een breed veld van expertise.


CV installaties
Uw CV installatie is één van de belangrijkste componenten in uw woning, met name in ons soms snel veranderende klimaat. Een goed advies in ketelkeuze en vooral een advies met betrekking tot een duurzame installatie, kan van pas komen bij het uitzoeken van uw nieuwe installatie. Door het gebruik van Vaillant en Remeha CV ketels, zowel in combi- als solo opstellingen, garanderen wij u een warme en behaaglijke woon- of werkplek.


Vloerverwarming
Vloerverwarming is een verstandige keuze bij een grote(re) renovatie. Een daling in stookkosten en met name het prettige gevoel van een comfort verwarming zijn belangrijke overwegingen voor de aanschaf hiervan. Wij gebruiken uitsluitend de beste leidingen, verdelers en pompen om een nagenoeg onderhoudsvrije en duurzame installatie te verzorgen.


Elektrotechnische installaties (ook krachtstroom)

Van de aanleg van een gehele installatie of het vervangen van een groepenkast en/of oude bedrading, tot het verzorgen van een complete krachtinstallatie voor magazijnen, keukens en werkplaatsen. Wij leggen iedere elektrotechnische installatie aan volgens de wensen van de klant. Wij werken met zekerheid, flexibiliteit en snelheid om het voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken.


Tegelwerken
Een jarenlange ervaring in zowel consumenten- als projectwerk stelt ons in staat om u een te voorzien van een passend, degelijk advies. Onze tegelzetters zijn zeer bedreven in zowel luxe consumentenwerk met een (zeer) hoogstaand afwerkingsniveau in alle soorten en maten tegels, maar ook onze ervaring in (complex) projectwerk tot soms wel 1.000 m² tegelwerk of meer maakt ons een allround partner voor ieder project.

Tegelwerk door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.  Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V. zet tegelwerk


Dakwerken
Voor al uw dakwerk kunt u ook terecht bij L. Van der Wiel B.V. Wij hebben alle vormen in eigen hand, van traditioneel pannenwerk tot geïsoleerde en gebrande daken en van reparatie tot vervangen van complete daken. Wij brengen alle verschillende disciplines samen in één hand.


Gevelwerken
Onderhoud van uw gevel is een belangrijk aspect als je kijkt naar de levensduur van uw vastgoed. Maar ook voor het verzorgen van geheel nieuw metselwerk zoals bij een uitbouw, garage, dakopbouw of indelingswijziging van (een deel van) uw woning kunt u contact met ons opnemen. Van het reinigen van metselwerken en het vervangen van voegen tot het in vakmanschap metselen van gehele gevels en woninguitbreidingen, wij kunnen alles voor u realiseren.


Gevelwerk gedaan door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.  Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V. realiseert tevens uw gevelwerk

Stukadoorswerken
Stukadoorswerk kan gedaan worden als voorbewerking voor een goed stuk tegel- of schilderwerk, of opgeleverd als schuurwerk. Mooi en strak stucwerk is in iedere situatie een vereiste wat alleen bereikt kan worden met de beste vakmensen. Ben u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.


Stukadoorswerk door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.  Kitwerk gerealiseerd door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.

Kitwerken
Het kitten van voegen op de juiste manier, vereist een zekere zorgvuldigheid en is niet aan iedereen besteed. Zowel in sanitaire ruimtes als in gevels en vloeren maar ook in zwembaden en sauna's, kitvoegen zijn voegen welke met regelmaat onderhouden moeten worden.


Schilderwerken
Het schilderen van uw vastgoed vergt vaak veel tijd en kan in sommige gevallen niet naar wens zijn wanneer dit niet door een professional is gedaan. Voor kwalitatief goede schilderwerken, die afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen kunt u bij ons terecht. Flexibiliteit en vakmanschap voor zowel uw woning als in projectmatige situaties staan bij ons voorop.


Timmerwerken

Timmerwerk komt vaak neer op precisie en inzicht. Onze vakmannen beschikken over veel ervaring en expertise. Ze denken graag met u mee, om zo aan uw wensen te kunnen voldoen. Van de ruwe basis tot de fijne afwerking, met vakmanschap in alle facetten voeren wij de werkzaamheden met passie voor u uit.

Timmerwerk door Onderhoudsbedrijf L. van der Wiel B.V.  lvanderwiel-timmerwerken-02

Ervaring

Jaren lange ervaring op verschillende vakgebieden
Op verschillende vakgebieden beschikken wij over jarenlange ervaring, zodat wij zowel particuliere als professionele klanten van het juiste advies kunnen voorzien.

Moderne technieken


Als bedrijf zijnde staan wij open voor technische innovaties, zodat wij u de nieuwste technieken op sanitair gebied kunnen aanbieden.

Duurzaam

lvanderwiel-duurzaam
Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en realiseren een energiezuinige badkamer, zodat u jaren kunt genieten van uw sanitair.

Contactgegevens

Adres gegevens:
Laan van Vredestein 168
2552 DZ  Den Haag

Wij zijn er voor u tijdens de volgende openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7.30 tot 17.00
Zaterdag en zondag : Gesloten

Telefoonnummer: 070 391 46 64
Faxnummer: 070 391 46 63

Neem contact met ons op

Certificeringen

certificiringen

Over L van der Wiel

L. Van der Wiel B.V. is een loodgieters- en elektrotechnisch totaalonderhoudsbedrijf dat gevestigd is in Den Haag. De aanwezige ervaring en vakkennis binnen het bedrijf maakt ons een partner voor zowel de particulieren als de professionele markt. Door onze vakkundige medewerkers en een breed netwerk van betrouwbare onderaannemers kunnen wij flexibel te werk gaan en op die manier inspringen op de wensen van de klant.

Ruim vijftig jaar geleden begonnen als klein loodgietersbedrijf onder leiding van de heer L. van der Wiel en in der jaren mede onder leiding van Erik en Claudio uitgegroeid tot middelgrote allround installateur. Met de komst van Ralph inmiddels een kleine twee jaar geleden tezamen met een ploeg enthousiaste tegelzetters en timmerlui is het bedrijf uitgegroeid tot wat het momenteel is.

In de huidige bezetting zijn wij klaar voor de toekomst, we bezitten een "hands-on" mentaliteit en zijn gedreven om voor uw vraagstuk de juiste oplossing te bieden.